Din Plåtslagare i Västerås

Om företaget

Vi är ett traditionellt byggplåtslageri med erfaren personal som utför allt inom byggplåtslageri. Vår filosofi är att det inte finns jobb som är för stora eller för små. Vi behandlar alla jobb med samma respekt och kvalitén på vårt jobb är nyckeln till vår framgång.

Nöjda kunder är vårt motto. Vi kommer när vi lovar och går inte ifrån ett jobb om inte kunden är 100 % nöjd! Med långsiktighet och gott ryckte är vi det naturliga valet av plåtslagare.

I vår moderna och fullt utrustade verkstad utför vi alla slags plåtarbeten.

Vårt fokus ligger alltid på kunden, noggrannhet och ett trevligt bemötande är en del av vår vardag.Vi arbetar med alla förekommande arbeten inom byggnadsplåtslageri, från stora takrenoveringar till mindre servicearbeten.
Förutom det vanliga plåtslageriarbetet som band- och skivtäckningar, fasadarbeten, montering av rännor och rör,
montering av fönsterbleck m.m, så ombesörjer vi också takläggning av ytpapp och tegeltak.Vi utför uppdrag till både privatpersoner och företag, och lämnar kostnadsfri offert.

Västerås Byggplåt AB är kvalitetssäkrat enligt Plåtslageriernas Riksförbunds kvalitetssäkringssystem. Det är en garanti att allt arbete som företaget utför görs ansvarsfullt till rätt pris samt med stor hantverksskicklighet. Vi hjälper er med allt från teknisk rådgivning, kostnadskalkyler, verkstadsproduktion till kvalificerat traditionellt byggplåtslageriarbete i Västerås.

Kontakta oss på Västerås Byggplåt AB när du är i behov av en plåtslagare i Västerås.

Välkommen att höra av dig.